valpar

Äntligen!


Vi har parat fina och busiga Vällhaga Gårds Soul Of Totti "Maja" och charmiga Knötteliten's Vybz Kartel "Eros" - båda med mycket fina egenskaper. De är patellaundersökta och ögonlysta utan anmärkning. Utställda med med Excellent och CK (championkvalité). Om allt går vägen kommer det valpar i slutet av mars 2019.


Välkomna att höra av er så får ni mer information.

Vällhaga Gårds Soul of Totti "Maja" - den enda avkomman vi fick från vår fina SE UCH FI UCH Vällhaga Gårds Lucky Luciano "Totti" som förolyckades. Fröken Maja är inte intresserad av utställning - hon föredrar annat. Söt som socker, envis och godhjärtad. Strävhårig.

Knötteliten's Vybz Kartel "Eros" Goa, charmiga och lättlärda Eros med en mycket lättskött broken päls väntar sin andra kull här hos oss. Import.
Då valparna är leveransklara vid 8 veckor är de:


o  chippade,

o  vaccinerade,

o  veterinärbesiktigade - intyget ej äldre än 7 dagar,

o  regelbundet avmaskade

o  registrerade i Svenska kennelklubben, SKK


Det följer med ett matpaket, snuttefilt, tips och råd. Valparna är mycket hanterade och vana med andra vuxna hundar. Vi är noga vart våra valpar hamnar så vi vill gärna ha vidare kontakt då de flyttar. Vi brukar anordna en kullträff när de är runt halvåret/året då vi går igenom trimning mm.


Välkommen att höra av er med frågor mm.


info(at)vallhagagard.se